Καλάθι αγορών

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2311822446 & 6980074150

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Ωράριο λειτουργίας:Δευ-Παρ 08:30-21:00 Σαβ 08:30-14:30

Πληροφορίες

Θέλετε νας μας ρωτήσετε κάτι;

Καλέστε μας στο 2311822446

Social media

Κάρτα προνομίων

MEMBERS CARD

Το Φαρμακείο μας σας ανταμείβει για την προτίμησή σας και τις αγορές σας  (εξαιρούνται τα φαρμακευτικά, τα  εκπτωτικά προϊόντα και το βρεφικό γάλα),  παρέχοντάς σας ειδικές προσφορές και προνόμια!

Πώς θα την αποκτήσω

Συμπληρώνετε την αίτησή και παραλαμβάνεται την κάρτα μέλους του φαρμακείου μας εντελώς δωρεάν και είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε από την πρώτη σας  κιόλας αγορά!

Αφιερώστε λίγα λεπτά λοιπόν για να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε στο φαρμακείο μας, αφού διαβάσετε προσεκτικά  τους όρους απόκτησης και χρήσης της κάρτας «Φαρμακείο Alterpharmacy  MEMBERS CARD» και να κερδίσετε δωροεπιταγές. Αποκτώντας την κάρτα προνομίων και κατεβάζοντας την εφαρμογή από το play store  μπορείτε να γνωρίζετε τους πόντους σας καθώς και τις τρέχουσες προσφορές και να συμμετέχετε στα EVENT του φαρμακείου μας.. 

Η κάρτα δεν είναι πιστωτική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον κάτοχό της και αποκλειστικά στο Φαρμακείο Πέτρος  Πέτρου-Άννα Μυλωνά ΟΕ Alterpharmacy

Για κάθε 1 ευρώ της αξίας των αγορών σας κερδίζετε 1 πόντο

63%

Πώς λειτουργεί η συλλογή και εξαργύρωση πόντων

Με την επίδειξη της κάρτας «Φαρμακείο Alterpharmacy  MEMBERS CARD» όταν αγοράζετε  παραφαρμακευτικά προϊόντα (πλην βρεφικού γάλακτος και εκπτωτικών προϊόντων) και  καλλυντικά στο φαρμακείο μας συλλέγετε πόντους.

Για κάθε 1 ευρώ της αξίας των αγορών σας κερδίζετε 1 πόντο

1 ευρώ= 1 πόντος

Οι πόντοι αποδίδονται για το σύνολο της αξίας της απόδειξής σας και δεν αποδίδονται δεκαδικά.  Π.χ. με αγορά 3,90 ευρώ κερδίζετε 3 πόντους.

Με την εγγραφή σας και την απόκτηση της κάρτας  «Φαρμακείο Alterpharmacy MEMBERS CARD», μπορείτε να λαμβάνετε πρόσκληση σε εκδηλώσεις, να ενημερώνεστε για τις προτάσεις και τις ειδικές προσφορές που ισχύουν  στο φαρμακείο μας από την ομάδα μας καθώς από την ιστοσελίδα μας  www.alterpharmacy.gr  από τα social media (facebook, instagram)  και τα newsletter του φαρμακείου μας.

Με τη συγκέντρωση 100 πόντων  στο  «Φαρμακείο Alterpharmacy MEMBERS CARD», κερδίζετε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 13 ευρώ το οποίο  μπορείτε να εξαργυρώστε στις επόμενες αγορές σας εντός από το φαρμακείο μας.

Η εξαργύρωση γίνεται μόνο σε παραφαρμακευτικά προϊόντα (πλην βρεφικού γάλακτος) ή και καλλυντικά αξίας άνω των 13 ευρώ, καθώς το εκπτωτικό κουπόνι πρέπει να εξαργυρώνεται στο σύνολό του άπα

Για κάθε 1 ευρώ της αξίας των αγορών σας κερδίζετε 1 πόντο

63%

Πολιτική Απορρήτου – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για το φαρμακείο «Φαρμακείο Alterpharmacy MEMBERS CARD» , ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση. Το Φαρμακείο μας επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα  προσωπικά δεδομένα των πελατών του με τρόπο θεμιτό και νόμιμο (ο σκοπός και η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων περιγράφεται λεπτομερώς στο έντυπο των όρων χρήσης που συνοδεύει την αίτηση απόκτησης της κάρτας «Φαρμακείο Alterpharmacy MEMBERS CARD».

δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 29€

Επιστροφές προϊόντων

14 ημερών από την στιγμή αγοράς

Ποιότητα & αξιοπιστία

Άριστη ποιότητα προϊόντων

100% εγγύηση πληρωμών

PayPal / MasterCard / Visa