Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2311822446

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Ωράριο λειτουργίας:Δευ-Παρ 08:30-21:00 Σαβ 08:30-14:30

Πληροφορίες

Θέλετε νας μας ρωτήσετε κάτι;

Καλέστε μας στο 2311822446

Social media


Αγοράστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα alterpharmacy.gr και σας ανταμοίβουμε με εκπτώσεις στις επόμενες αγορές σας!!!

 • ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ

Η συλλογή των πόντων αφορά μόνο τις αγορές που πραγματοποιούντε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τηλεφωνικές παραγγελίες ή παραγγελίες από το φυσικό μας κατάστημα δεν συμμετέχουν στην συλλογή πόντων. Η συλλογή πόντων αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 • ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΝΤΩΝ

Για κάθε ένα (1) ευρώ κερδίζετε ένα (1) πόντο. Παράδειγμα: Ένα προϊόν κοστίζει 3,58 ευρώ. Θα κερδίσετε 4 πόντους. Η στρογγυλοποίηση είναι προς τα πάνω.Αν αγοράσετε συνολικά 4 προϊόντα  που το καθένα κοστίζει 3,58 ευρώ με συνολικό κόστος 14,32 ευρώ. Όμως αυτομάτως εσείς θα έχετε συλλέξει 16 πόντους. Από το κάθε ένα προϊόν θα συλλέξετε 4 πόντους. Υπολογίζοντε δηλαδή οι πόντοι των προϊόντων ξεχωριστά! Αυτό είναι προς όφελος σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για την εγγραφή σας στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας ανταμείβουμε με 40 πόντους!

 • ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

 1. Όταν μαζέψετε συνολικά 100 πόντους , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και θα αφαιρεθούν αυτομάτως 5€ στην επόμενη παραγγελία που θα κάνετε.
 2. Όταν μαζέψετε συνολικά 200 πόντους , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και θα αφαιρεθούν αυτομάτως 10€ στην επόμενη παραγγελία που θα κάνετε.
 3. Όταν μαζέψετε συνολικά 300 πόντους , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και θα αφαιρεθούν αυτομάτως 15€ στην επόμενη παραγγελία που θα κάνετε.
 4. Όταν μαζέψετε συνολικά 400 πόντους , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και θα αφαιρεθούν αυτομάτως 20€ στην επόμενη παραγγελία που θα κάνετε.
 5. Όταν μαζέψετε συνολικά 500 πόντους , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και θα αφαιρεθούν αυτομάτως 25€ στην επόμενη παραγγελία που θα κάνετε. Είναι η μέγιστη έκπτωση που μπορείτε να εξαργυρώσετε. Ακόμα κι αν έχετε παράδειγμα 1500 πόντους και τους χρησιμοποιήσετε θα αφαιρεθεί έκπτωση 25€.
 • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 1. Για να συλλέξει κάποιος πόντους πρέπει να είναι χρήστης που έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 2. Οι πόντοι αφορούν μόνο την αγορά αγαθών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Κόστος μεταφορικών ή τυχών δώρων δεν υπολογίζοντε στο σύνολο των πόντων.
 3. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στην επόμενη αγορά σας.
 4. Αν για κάποιο λόγο ακυρωθεί η παραγγελία ή επιστραφεί , οι πόντοι δεν πιστώνονται.
 5. Οι πόντοι αφορούν τον λογαριασμό που συνδέεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν μεταβιβάζοντε.
 6. Οι όροι και οι προυποθέσεις μπορούν να αλλάξουν αν κριθεί σκόπιμο από την διαχείριση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το φαρμακείο συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών/πελατών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ενωσιακή και εθνική) και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της εθνικής αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Υπό το πρίσμα αυτό, η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την προστασία των παρεχόμενων προσωπικών δεδομένων και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σκοπό αυτό. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 29€

Επιστροφές προϊόντων

14 ημερών από την στιγμή αγοράς

Ποιότητα & αξιοπιστία

Άριστη ποιότητα προϊόντων

100% εγγύηση πληρωμών

PayPal / MasterCard / Visa