Καλάθι αγορών

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2311822446 & 6980074150

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Ωράριο λειτουργίας:Δευ-Παρ 08:30-21:00 Σαβ 08:30-14:30

Πληροφορίες

Θέλετε νας μας ρωτήσετε κάτι;

Καλέστε μας στο 2311822446

Social media

Το φαρμακείο alter pharmacy με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Λίγα λόγια για εμάς…

Το φαρμακείο μας ALTER PHARMACY ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ – ΑΝΝΑ ΜΥΛΩΝΑ είναι το πνευματικό δημιούργημα του Πέτρου Πέτρου και είναι αποτέλεσμα της αγάπης και της πίστης στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και στην κλασική θεραπευτική.

Δυο νέοι άνθρωποι  ο Πέτρος Πέτρου και  η Άννα Μυλωνά ένωσαν την αγάπη τους και το πάθος για το φαρμακείο και την άλλη άποψη -εναλλακτική με σκοπό την βοήθεια , συμβουλή και  καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που θα τους εμπιστευθούν.  Ξεκίνησαν τον  Δεκέμβριο του 2020 το φαρμακείο τους  με όνειρα, στόχους και αγάπη για την δουλειά του φαρμακείου με σύγχρονες μεθόδους και με διάθεση εξυπηρέτησης του πελάτη.

 Το φαρμακείο μας βρίσκεται σε κεντρική οδό στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα  στη Καλαμαριά επι της οδού Αιγαίου 47 και φέρει το όνομα:  Alter Pharmacy ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ-ΑΝΝΑ ΜΥΛΩΝΑ ΟΕ

Με όραμα να καθιερώσουμε το φαρμακείο Alter Pharmacy  , σαν  μία διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της υγείας, της φροντίδας, της ευεξίας και της ομορφιάς, συνδυάζοντας την φαρμακευτική επιστήμη με την χημεία , την υψηλή τεχνολογία και  τη δύναμη-ομορφιά  της φύσης. Μία προσπάθεια που διέπετε από το σεβασμό, την ευθύνη, τη συνέπεια και το πάθος.

Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν και είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους πελάτες μας και την τοπική κοινωνία να γνωρίσουν και να εμπιστευθούν τα θεραπευτικά βότανα την αρωματοθεραπεία, την ομοιοπαθητική  ώστε να μάθουν να τα χρησιμοποιούν ως μία πιο ασφαλή λύση, σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας. 

Το φαρμακείο λειτουργεί σε διευρυμένο ωράριο από την αρχή της λειτουργίας του.

Η Ομάδα του Φαρμακείου

Ιδιοκτήτης του φαρμακείου είναι ο Πέτρος Πέτρου χημικός και φαρμακοποιός, ασχολείται με την παρασκευή ομοιοπαθητικών γαληνικών σκευασμάτων καθώς και με παρασκευή δερμοκαλλυντικών εξειδικευμένων για άτομα με ειδικά προβλήματα επιδερμίδας.

Η Άννα Μυλωνά  είναι η υπεύθυνη φαρμακοποιός και αρμόδια για τις  λειτουργίες της επιχείρησης.

Πέραν των δύο φαρμακοποιιών , στο χώρο απασχολείται ακόμα ένας  Φαρμακοποιός, ο Βασίλης Ζουμπάρης ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των πελατών,  παροχή εξειδικευμένων συμβουλών καθώς και υπεύθυνος για την διαχείριση των παραγγελιών, την αποθήκη του φαρμακείου ενώ το λογιστήριο το έχει αναλάβει το γραφείο του Χρήστου  Βέντζιου

Επίσης η Ειρήνη Ζουμπάρη βοηθός φαρμακείου η οποία αναλαμβάνει άμεσα τον κάθε πελάτη που εισέρχεται στον χώρο του φαρμακείου

Τέλος υπάρχει διαθέσιμη ορθομοριακή διατροφολόγος για ειδικές συμβουλές, διατροφικά σχήματα και  εξατομικευμένα σκευάσματα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη

Γι’ αυτό και ο ρόλος μας είναι καθαρά συμβουλευτικός, δεν υποκαθιστούμε τον θεράποντα ιατρό.

Είμαστε πάντα δίπλα σας βοηθώντας να κατανοήσετε την ορθή χρήση των εναλλακτικών θεραπειών όπως ομοιοπαθητικήφυτοθεραπείααρωματοθεραπείαανθοϊάματα Dr. Bach

Παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες αναπτύξαμε ακόμα έναν ξεχωριστό τομέα, με επίκεντρο το εργαστήριο του φαρμακείου μας, αυτόν του γαληνικού σκευάσματος. Διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων, στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Η ενασχόληση με τα φυτικά καλλυντικά ξεκίνησε από την αρχή δεδομένου ότι ο Πέτρος Πέτρου είναι και χημικός, πολύ νωρίς στο χώρο του εργαστηρίου του φαρμακείου μας.

Τα καλλυντικά της σειράς ALTER PHARMACY συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης με τις  υψηλότερες  προδιαγραφές της σύγχρονης κοσμετολογίας. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένο εργαστήριο καλλυντικών, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των τελικών προϊόντων.

Προσπαθούμε με ειλικρίνεια και σεβασμό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, προσφέροντάς σας τις συμβουλές και τις λύσεις που χρειάζεστε, καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες σας.

Η διαρκής εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την πληρέστερη κι εγκυρότερη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τα προϊόντα.

Γι’ αυτό το λόγο όλοι μας παρακολουθούμε σεμινάρια εντός και εκτός του χώρου εργασίας, τα οποία αφορούν τόσο σε νέα προϊόντα, τεχνικές πωλήσεων κι επικοινωνίας με τον πελάτη, όσο και σε επιστημονικές φαρμακευτικές εξελίξεις.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 2311 822446 & 6980074150
 • Πληροφορίες για εξατομικευμένη διατροφή: 6980074160
 • e-mail: info@alterpharmacy.gr
 • ΑΦΜ 801381295
 • ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΝΑ ΜΥΛΩΝΑ ΟΕ
 • ΓΕΜΗ 000155597206000
 • ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 • Διεύθυνση: Αιγαίου 47, Καλαμαριά
  Θεσσαλονίκη
 • ΤΚ: 55133
δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 29€

Επιστροφές προϊόντων

14 ημερών από την στιγμή αγοράς

Ποιότητα & αξιοπιστία

Άριστη ποιότητα προϊόντων

100% εγγύηση πληρωμών

PayPal / MasterCard / Visa